miercuri, 20 ianuarie 2010

Provocare de bun gasit"Cruciada Culturii se doreste a fi o miscare deschisa accesibila tuturor. Ma gandesc ca nu este destul sa consumi cultura, teatru, muzica, film, pictura de buna calitate. Ma gandesc ca fiecare dintre noi are datoria de a face ceva util pentru cultura si propagarea frumosului, calitatii si bunului gust.

"Astfel, mi-a venit in minte ideea unei provocari. Daca ideea Cruciadei Culturii ti-ar apartine, cum te-ai gandi sa promovezi aceasta miscare? Trimite-ne pe bedforlove at gmaildotcom viziunea ta: poate sa fie o idee de spot sau un spot chiar, poate fi un scenariu de viral, o strategie, un eseu, orice idee care poate fi de folos Cruciadei din perspectiva TA. Ce ai face TU ca sa promovezi Cruciada Culturii? Poate fi un .jpeg, un .doc sau un .mov si, de ce nu, un .wav. Idei sub orice forma care frizeaza concretul.

Pentru ca toti vorbesc pe aici de schimbare, dar multi se multumesc doar sa contemple si sa critice. Exista printre voi si oameni de actiune? Cu idei? Sa vedem."

(Tudor Chirila - extras de pe blog)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu